Super SOCO

Super SOCO električna vozila su inspirativna i ostavljaju svakog bez daha. Ona su jednostavno vrhunska električna vozila koja redefiniraju e-mobilnost na revolucionaran način.

Od konceptualnog dizajna, razvoja do kreiranja električnog motora, naš rad uzima budućnost u obzir u svakoj fazi razvoja.

Super SOCO električni motori započinju novu eru u e-mobilnosti!

Super SOCO

Razvoj

U lipnju 2016. smo lansirali prvi Super SOCO motor na litijsku bateriju nazvan “TS”. Pomoću crowdfunding platforme smo sakupili 24,72 milijuna u jednom mjesecu što nas je učinilo petima u povijesti te crowdfunding platforme po najvišoj cijeni pojedinačnog proizvoda i ukupnog sakupljenog iznosa. U travnju 2017. lansirali smo drugu generaciju Retro motora na pogon preko litijske baterije zvan TC COLOR.

Na dan lansiranja proizvoda smo imali 4000 prednarudžbi. Do sada je Super SOCO prijavio 205 patenata, uključujući 6 patenta za izume, 9 malih izuma, 96 patenata za industrijski dizajn i 94 software patenta. Primili smo mnoge nagrade za dizajn kao “G-MARK Excellent Design” u Japanu. Super SOCO se izvozi u više od 40 prekomorskih zemalja i regija koje pokrivaju Europu, Sjevernu i Južnu Ameriku, Južnoistočnu Aziju i Bliski istok. Nedavno smo osigurali ulaganja od poznatog financijskog i industrijskog kapitala Xiaomi.

Glavni proizvodi

TC

Retro stil spojen s modernošću

lansiran u travnju 2017

Saznajte više

TS

Učinite putovanje zabavnim izletom

lansiran u lipnju 2016

Saznajte više

CU

Savršena sigurnost i fleksibilnost

lansiran u travnju 2018

Saznajte više

Do sada je Super SOCO prijavio 205 patenata, osvojio različite međunarodne nagrade uključujući “China Good Design”, Japan “G-MARK Excellent Design”, German “iF Product Design Award”, itd. Super SOCO je osigurao investicije od poznatih financijskih i industrijskih kapitala kao što su Xiaomi, Shunwei, Jiufu i Weigao. Super SOCO se izvozi u više od 40 prekomorskih zemalja i regija koje pokrivaju Europu, Sjevernu i Južnu Ameriku, Južnoistočnu Aziju i Bliski istok.

Naziv tvrtke: Electric Vehicles Trade d.o.o.
Trgovački sud u Zagrebu (MBS): 081185756
Adresa: Zagreb (Grad Zagreb), Bukovačka 20 A
VAT: HR94594913768
Članovi uprave: Attila Holládi-Horváth
Temeljni kapital od 70.000,00 kn je uplaćen u cijelosti.