Pravila privatnosti

Kako koristimo Vaše osobne podatke

 1. U ovom odjeljku navodimo:
  – opće kategorije osobnih podataka koje ćemo potencijalno obraditi;
  – svrhe za koje ćemo potencijalno obraditi osobne podatke;
  – i pravne osnove obrade podataka.
 2. Potencijalno ćemo obraditi podatke o Vašem korištenju naše web stranice i usluga (“podaci o korištenju”). Podaci o korištenju mogu uključiti Vašu IP adresu, geografsku lokaciju, vrstu i verziju pretraživača, operacijski sustav, izvor preporuke, dužinu posjeta, poglede stranica i navigacijske puteve web stranice, kao i informacije o vremenu, učestalosti i uzorku Vašeg korištenja usluga. Izvor podataka o korištenju je naš analitički sustav praćenja. Ovi podaci o korištenju se mogu obrađivati u svrhu analize korištenja web stranice i usluga. Pravna osnova za ovu obradu je privola ILI legitimni interesi, točnije za nadgledanje i poboljšanje naše web stranice i usluga.
 3. Potencijalno ćemo obraditi Vaše podatke o računu (“podaci o računu”). Podaci o računu mogu uključiti Vaše ime i e-mail adresu. Izvor podataka o računu ste Vi ili Vaš poslodavac. Podaci o računu se mogu obraditi u svrhu prometovanja naše web stranice, pružanja naših usluga, osiguranja kvalitete naše web stranice i usluga, održavanje sigurnosnih kopija naših baza podataka i komuniciranja s Vama. Pravna osnova ove obrade je privola ILI legitimni interesi, točnije ispravna administracija naše web stranice i poslovanja ILI izvršenje ugovora između Vas i nas i/ili pokretanja postupka sklapanja takvog ugovora na Vaš zahtjev.
 4. Potencijalno ćemo obraditi Vaše osobne podatke koji su pruženi tijekom korištenja naših usluga kao što su “probne vožnje” (“podaci o usluzi”). Podaci o usluzi mogu uključivati Vaše ime, adresu, e-mail adresu i broj mobitela. Izvor podataka o usluzi ste Vi ili Vaš poslodavac. Podaci o usluzi se mogu obraditi u svrhu prometovanja naše web stranice, pružanja naših usluga, osiguranja sigurnosti naše web stranice i usluga, održavanje sigurnosnih kopija naših baza podataka i komuniciranja s Vama. Pravna osnova ove obrade je privola ILI legitimni interesi, točnije ispravna administracija naše web stranice i poslovanja ILI izvršenje ugovora između Vas i nas i/ili pokretanja postupka sklapanja takvog ugovora na Vaš zahtjev.
 5. Potencijalno ćemo obraditi informacije koje objavljujete na našoj web stranici ili kroz naše usluge (“podaci objavljivanja”). Podaci objavljivanja se mogu obraditi u svrhu omogućivanja takvog objavljivanja i administriranja naše web stranice i usluga. Pravna osnova ove obrade je privola ILI legitimni interesi, točnije pravilna administracija naše web stranice i poslovanja ILI izvršenje ugovora između Vas i nas i/ili pokretanja postupka sklapanja takvog ugovora na Vaš zahtjev.
 6. Potencijalno ćemo obraditi informacije sadržane u bilo kojem upitu koji nam pošaljete u vezi robe i/ili usluga (“podaci o upitima”). Podaci o upitima se mogu obraditi u svrhu slanja ponude, marketinga ili prodaje relevantne robe i/ili usluga Vama. Pravna osnova za ovu obradu je privola.
 7. Potencijalno ćemo obraditi informacije u vezi naših odnosa s klijentima, uključujući kontaktne informacije klijenta (“podaci o odnosu s klijentom”). Podaci o odnosu s klijentom mogu uključivati Vaše ime, Vašeg poslodavca, Vašu poziciju, Vaše kontaktne podatke i informacije sadržane u komunikaciji između nas i Vas ili Vašeg poslodavca. Izvor podataka o odnosu s klijentom ste Vi ili Vaš poslodavac. Podaci o odnosu s klijentom se mogu obraditi u svrhu upravljanja naših odnosa s klijentima, komuniciranja s klijentima, vođenja evidencije te komunikacije i promoviranja naših proizvoda i usluga klijentima. Pravna osnova za ovu obradu je privola ILI legitimni interesi, točnije pravilno upravljanje našim odnosima s klijentima.
 8. Potencijalno ćemo obraditi informacije koje se odnose na transakcije, uključujući kupnju robe i usluga, koje obavljate s nama i/ili preko naše web stranice (“podaci o transakcijama”). Podaci o transakcijama mogu uključivati Vaše kontaktne podatke, Vaše kartične podatke i detalje transakcije. Podaci o transakcijama se mogu obrađivati u svrhu snabdijevanja kupljene robe i usluga i vođenja evidencije tih transakcija. Pravna osnova za ovu obradu je izvršenje ugovora između Vas i nas i/ili pokretanja postupka sklapanja takvog ugovora na Vaš zahtjev i naši legitimni interesi, točnije pravilna administracija naše web stranice i poslovanja.
 9. Potencijalno ćemo obraditi informacije koje nam ostavite u svrhu pretplate na naše e-mail obavijesti i/ili newsletter (“podaci o obavijestima”). Podaci o obavijestima se mogu obraditi u svrhu slanja relevantnih obavijesti i/ili newslettera. Pravna osnova za ovu obradu je privola ILI izvršenje ugovora između Vas i nas i/ili pokretanja postupka sklapanja takvog ugovora na Vaš zahtjev.
 10. Potencijalno ćemo obraditi informacije koje sadrže ili se odnose na bilo kakvu komunikaciju koju nam pošaljete (“podaci o korespondenciji”). Podaci o korespondenciji mogu uključiti sadržaj komunikacije i meta podatke povezane s komunikacijom. Naša web stranica će generirati meta podatke povezane s komunikacijom koristeći kontaktne obrasce na web stranici. Podaci o korespondenciji se mogu obraditi u svrhu komuniciranja s Vama i vođenja evidencije. Pravna osnova su naši legitimni interesi, točnije pravilna administracija naše web stranice i poslovanja i komunikacija s korisnicima.
 11. Potencijalno ćemo obraditi bilo koji Vaš osobni podatak koji se navodi u ovim pravilima gdje je potrebno za utvrđivanje, izvršavanje ili obranu pravnih navoda, bilo sudskim postupcima ili u administrativnim postupcima izvan suda. Pravna osnova za ovu obradu su legitimni interesi, točnije zaštita i utvrđivanje naših zakonskih prava i zakonskih prava ostalih.
 12. Potencijalno ćemo obraditi bilo koji Vaš osobni podatak koji se navodi u ovim pravilima gdje je potrebno za dobivanje ili održavanje osiguranja, kontroliranje rizika ili dobivanje profesionalnog savjeta. Pravna osnova za ovu obradu su legitimni interesi, točnije pravilna zaštita naše tvrtke od rizika.
 13. Dodatno uz određene namjene za koje ćemo potencijalno obraditi Vaše osobne podatke navedene u ovom odjeljku, možda ćemo također obraditi Vaše osobne podatke gdje je takva obrada potrebna za suglasnost s pravnim obvezama kojima podliježemo, ili da bi se zaštitili Vaši vitalni interesi ili vitalni interesi druge fizičke osobe.
 14. Molimo Vas da nam ne ostavljate dodatne osobne podatke, osim ako Vas mi ne zamolimo za to. Prosljeđivanje Vaših osobnih podataka drugima
 15. Financijskim transakcijama koje se odnose na našu web stranicu i usluge rukuju ILI mogu rukovati naši pružatelji usluga platnog prometa. Našim pružateljima usluga platnog prometa ćemo podijeliti podatke transakcije samo u opsegu potrebnom u svrhu obrade Vaših uplata, povrata takvih uplata i rješavanja pritužbi i upita u vezi navedenih uplata i povrata.
 16. Dodatno uz određena prosljeđivanja osobnih podataka navedenih u ovom odjeljku, potencijalno ćemo otkriti Vaše osobne podatke gdje je potrebno za poštivanje zakonskih obveza kojima podliježemo ili kako bismo zaštitili Vaše vitalne interese ili vitalne interese druge fizičke osobe. Također ćemo potencijalno otkriti Vaše osobne podatke gdje je to potrebno za poštivanje, izvršenje ili obranu pravnih zahtjeva, bilo u sudskih procesima ili u administrativnim procesima izvan suda.