Super SOCO je projekt električnog motocikla iz Kine. U potpunosti je financiran crowdfundingom. Dizajn je inspiriran Café racer modelom i jedino što možemo reći je da je fantastičan!

Dizajn i performans je odličan, ali kolika je cijena?

Dostupna su tri modela ovog mopeda, svi su vizualno privlačni. Provozajte se gradom na Super Soco-u i svi pogledi će biti usmjereni na vas.

Što se tiče cijena, vrlo su povoljni i prihvatljivo rješenje za svačiji džep. Cijena TS modela iznosi 22.490 kn, TC modela 24.990 kn, te CU modela 19.990 kn. Cjenovno su vrlo prihvatljivi, te osim što cijenama konkuriraju drugim proizvođačima mopeda, s njima štedite na troškovima benzina. Sa Super Soco električnim motorima se brinete o očuvanju okoliša i ne doprinosite zagađenju atmosfere.

Super Soco je razvila kineska kompanija koja je ušla u proizvodnju ovih pametnih vozila s vrlo pametnim ciljem. Za razliku od Zero motocikala, htjeli su proizvesti povoljno gradsko vozilo s manje, ali dovoljno snage za ugodnu gradsku vožnju. Koristili su motore u glavini kotača koji su povoljnija opcija nego centralni motor. Osim toga su smanjili broj okretaja na manji. Zajedno s BOSCH-om su razvili 17-inčni power motor u kotaču, koristeći nove C35 magnetske specifikacije koje odašilju 1500 kontinuiranih vata.

Kako se koristi?

Super Soco se pokreće na bateriju, koja se može izvaditi i napuniti. Punjač je uključen u pakiranje. Super Soco punite u udobnosti svoga doma, upravo zbog odvojive baterije, a punjenje traje od 5-8 h.

U vožnji možete odabrati između tri moda vožnje i ovisno o modu dodatno produžiti trajanje baterije. Super Soco vozi do 45 km/h i idealno je prijevozno sredstvo za put do posla ili obavljanje raznih poslova po gradu.

Osim što je odličan za okoliš i Vaš džep, Super Soco se također vrlo jednostavno vozi. Za njega Vam je potrebna uobičajena vozačka dozvola B kategorije, koja uključuje mogućnost vožnje mopeda.

Proučite detaljne specifikacije ovih modernih mopeda na našoj web stranici i odlučite se za Super Soco po Vašoj mjeri!

Ostavi komentar