Odredbe i uvjeti korištenja

Dobrodošli na našu web stranicu. Ako nastavite pretraživati i koristiti ovu web stranicu, u suglasnosti ste sa sljedećim odredbama i uvjetima korištenja, koje zajedno s našim pravilima privatnosti upravljaju Vašim odnosom sa Super SOCO i njenom web stranicom. Ako se ne slažete s ovim odredbama i uvjetima, molimo Vas da ne koristite našu web stranicu.

Pojam Super Soco Hrvatska ili ‘nama’ ili ‘mi’ se odnosi na vlasnika web stranice Electric Vehicles Trade d.o.o. čiji se registrirani ured nalazi na Bukovačkoj cesti 20A, HR-10000 Zagreb. OIB naše tvrtke je 94594913768. Pojam ‘vi’ se odnosi na korisnika naše web stranice.

Korištenje ove web stranice je podložno sljedećim uvjetima korištenja

  1. Sadržaj stranica ove web stranice je namijenjen samo općem informiranju i korištenju. Podložan je promjeni bez prethodne najave.
  2. Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) za nadgledanje sklonosti pretraživača. Ako prihvaćate korištenje kolačića, osobne informacije navedene u nastavku ćemo pohraniti za korištenje treće strane.
  3. Ni mi ni bilo koje treće strane ne nudimo jamstvo ili garanciju za točnost, pravovremenost, izvedbu, potpunost ili prikladnost informacija i materijala koji se nalaze ili nude na ovoj web stranici u bilo koje svrhe. Prihvaćate da ovakve informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i izričito isključujemo odgovornost za bilo kakve takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.
  4. Korištenje bilo koje informacije ili materijala na ovoj web stranici je u potpunosti na vlastitom riziku, za koji mi ne preuzimamo odgovornost. Vaša je odgovornost da svaki proizvod, usluga ili informacija dostupna na ovoj web stranici ispunjava Vaše posebne zahtjeve.
  5. Ova web stranica sadrži materijal kojem smo mi vlasnik ili smo licencirani. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn, raspored, izgled i grafiku. Umnažanje je zabranjeno osim u skladu s obavijesti o autorskom pravu, koji je dio ovih odredbi i uvjeta.
  6. Svi zaštitni znakovi prikazani na ovoj web stranici koji nisu u našem vlasništvu ili za koje nemamo licencu su jasno prepoznati kao takvi na našoj web stranici.
  7. Neovlašteno korištenje ove web stranice može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i/ili kaznenog djela.
  8. S vremena na vrijeme ova web stranica će također uključivati poveznice na druge web stranice. Ove poveznice su pružene kako bi vam omogućile dodatne informacije. One ne znače da podržavamo web stranicu/e. Ne snosimo odgovornost za sadržaj povezane web stranice/a.
  9. Vaše korištenje ove web stranice i bilo koji nastali sporovi proizašli iz korištenja web stranice podliježu zakonima Republike Hrvatske.